Ο Mad Clip στην Capital Music!

 707TheDon   March 03, 2017, 03:01 Ο Mad Clip υπάρχει εδώ καιρό στην εγχώρια σκηνή (αν και έχουν γίνει ενδιάμεσα πήγαινε-έλα στο εξωτερικό) ως μέλος των Outkast Excellence (O.E.), μαζί με άλλους γνωστούς rappers όπως ο N.O.E., o Constantine the G και o Tarek. Γνωστός στο ευρύτερο κοινό της Ελλάδας έγινε με την συμμετοχή του στο hit του N.O.E. "Mary Jane" στο οποίο μάλιστα έφτυσε αγγλικό στοίχο.

Αργότερα όμως θέλησε να αρχίσει να ηχογραφεί με ελληνικό στίχο και πολύ καλά μάλιστα αποκτώντας έτσι, γρήγορα fanbase και ένα δικό του hit το "Είμαι Τρελός" στο οποίο συμμετέχει ο Τάκι Τσαν. Το περιεχόμενο των στίχων του Mad Clip αποτελείται κυρίως από τα βιώματα του στο δρόμο (ναρκωτικά, νταλαβέρια, όπλα και πολλά άλλα), καταφέρνοντας πάντα να πετύχει ένα ωραίο αποτέλεσμα ακουστικά.

Μετά από πρωτοβουλία που πήρε ο DJ the Boy να μας μιλήσει (και τον ευχαριστούμε γιαυτό), μάθαμε πως ακριβώς έγινε η φάση ώστε ο Mad να γίνει το νέο μέλος της CM. Η γνωριμία μεταξύ Mad Clip και Boy έγινε περίπου 10 χρόνια πριν και από τότε οι 2 τους έμειναν φίλοι. Όταν ο Mad Clip ξεκίνησε να το γυρίζει σε ελληνικό στίχο και εφόσον γούσταρε την φάση της Capital (όπως είχε πει σε ένα live stream Q&A που είχε κάνει), ο DJ the Boy μίλησε στον Skive και τον Υποχθόνιο για τον Mad Clip οι οποίοι σχεδόν αμέσως ψήθηκαν. Πολύ γρήγορα μάλιστα ο Mad Clip συναντήθηκε με τον Skive και τον Ortiz (επίσης νέο μέλος της CM ως παραγωγός) στην Αθήνα για να ηχογραφήσουν το νέο track του Mad Clip που θα έχει τίτλο "Φέρε" αλλά και όπως φάνηκε αργότερα, να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να κάνουν επίσημα την ανακοίνωση ότι ο Mad Clip είναι το νεότερο μέλος της Capital Music και ότι ο δίσκος του ετοιμάζεται. Το production για τον επερχόμενο δίσκο του Mad Clip έχουν αναλάβει εξ' ολοκλήρου ο DJ the Boy (αφού είναι και ο executive producer του Mad Clip) και ο Skive. 
© What's Rap 2017 | Designed and developed by eatpastacodefasta